Wie zijn wij?

Opblaasverhuur Overijssel is al meer dan 12 jaar geleden begonnen met het verhuren van een Abraham en een Sarah.  In de loop van de jaren is ons assortiment behoorlijk ruim geworden. Dit wil zeggen dat wij op moment een ruime keuze hebben van de Abraham’s Sarah’s Blikvangers. Onze ruime keuze hebben wij extra zo uitgebreid zodat er voor iedereen wel een feestpop of blikvanger tussen zit om de jarige goed te verrassen met een hoge Abraham van zo’n 4 meter hoog goed op te laten vallen. De feestpoppen kunnen wij voorzien van elk gewenst leeftijd banner, dan is het mogelijk om voor elke leeftijd de persoon in het zonnetje te zetten Huwelijksbogen:

Wij hebben in ons assortiment ook huwelijksbogen in de verhuur, deze zijn middels hulde schilden ook voor elk gewenste bijeenkomst geschikt om te plaatsen.

Prikkabel:

Prikkabel zijn in verschillende lengte te bestellen. De feestverlichting is voorzien van led verlichting.

Love Letters :

Love letters worden verlicht middels 1 watts led verlichting. De letters zijn maar liefsts 100 cm hoog en 60 cm. Dit is een mooie eyecatcher

Opblaasverhuur Overijssel 

Wij zijn zeer tevreden wat wij in de laatste jaren hebben opgebouwd met ons team,  zodat er voor iedereen wel een leuke feestpop voor te huur is. Wij zijn gevestigd in Bergtentheim een dorpje vlakbij Hardenberg wat in Overijssel ligt.

Voor eventuele vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

#Opblaasverhuur-Overijssel

X